O nama

"Nov kvalitet vredan poverenja - Segura Solutions doo"

Segura Solutions

Segura Solutions "Security Above All"

Segura Solutions doo je firma koja se bavi obezbeđenjem. Nalazimo se u Beogradu, mladi smo, osnovani u 2019 godini, ali sa jasnom vizijom i ciljem. Kako naš tim čine visokoprofesionalni kadrovi sa dugogodišnjim iskustvom u industriji privatnog obezbeđenja, kvalifikovani smo da vam ponudimo najoptimalnija bezbedonosna rešenja.


Segura Solutions nudi

U toj širokoj paleti usluga, koja se kreće od fizičkog obezbeđenja, mobilnog obezbeđenja, pa preko tehničnih sistema zaštite, procene rizika, konsaltinga, sve do bezbednosne edukacije, mi postajemo vaš pouzdan partner, koji kroz visok kvalitet usluge pronalazi za vas inovativna rešenja. To su vrednosti koje mi gradimo i zbog kojih kreiramo takav koncept poslovanja da svakom zahtevu našeg klijenta prilazimo sa puno pažnje.

Naši stručnjaci, shodno potrebama našeg klijenta, kreiraju i predlažu integrisana bezbedonosna rešenja, kako bismo odgovorili na sve izazove i potencijalne rizike.

  • Visok Kvalitet Usluga

    Apsolutno svesni, da nam poveravate ozbiljnu stvar, a to je bezbednost svoje imovine i svog poslovanja, gradimo sa vama jedan krug poverenja, koji se sastoji iz profesionalizma naših kadrova, pristupačnosti u prevazilaženju svih izazova i efikasnog reagovanja na izmene bezbedonosnih okolnosti.

    Poslujemo u skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije. U radu, takođe, primenjujemo dobru praksu drugih zemalja iz Evrope i SAD.

  • Odgovornost i Poverenje

    Fokusirani smo, ali realni. Zbog realističnog pristupa, nikada nećemo preuveličavati neke od potencijalnih rizika, jer i višak obezbeđenja može uticati na faktor rizika, kao i na gubitak poverenja.


Segura Solutions


Mi smo tu da obezbedimo vašu sigurnost i time učvrstimo ukazano poverenje.