Projektovanje i izvođenje tehničke zaštite

Segura pruža usluge projektovanja, instalacije I održavanja Tehničkih sistema zaštite.

PROJEKTOVANJE I IZVOĐENJE TEHNIČKE ZAŠTITE

Integracijom vrhunskih tehnologija poznatih svetskih proizvođača iz oblasti tehničke zaštite, svojim iskustvom i znanjem, implementiramo celovita rešenja prilagođena potrebama najvišeg stepena bezbednosti naših klijenata i njihove imovine.

Projektovanje - konsultanti za bezbednost se angažuju kako bi obišli objekat koji želite da obezbedite. Priprema se preliminarna analiza bezbednosti, a po završenom obilasku i skiciranju objekata predložiće Vam optimalni tehnički sistem zaštite.

Instalacija – tehnička služba u najkraćem roku instalira tehnički sistem zaštite u Vaš objekat. Zatim sledi obuka korisnika o pravilnoj upotrebi i ostalim mogućnostima sistema. Najbitnija stavka u sklopu instalacije je povezivanje tehničkog sistema zaštite sa našim Monitoring Centrom..

TEHNIČKI SISTEMI ZAŠTITE

kao i sistemi video nadzora (CCTV) imaju vrlo širok spektar primene u tehničkoj zaštiti od najmanjih poslovnih i stambenih prostora, do velikih poslovnih centara, banaka, obrazovnih ustanova, sportskih objekata, objekata specijalne namene, magacinskih prostora itd..
je osnovna namena alarmnog i/ili CCTV sistema. Obezbeđuje se pravilnom procenom bezbednosne situacije na samom objektu i analizom svih mogućih načina ugrožavanja objekta i imovine..
obezbeđuje se kvalitetnim izborom opreme, pravilnim rasporedom kamera i elemenata alarmnog sistema, kao i kvalitetnom montažom..


Projektovanje i izvođenje tehničke zaštite

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, budite slobodni da nas kontaktirate putem email-a u bilo koje doba dana i noći..
Kontaktiraj nas